Столичне ДАЇ замовило новий офіс за 132 мільйони у будівельників аеропорту
27.12.2012   //  

Комунальне підприємство з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» м.Києва 26 грудня уклало угоду з ТОВ «Мікол» на будівництво Центру з надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспортних засобів, УДАІ ГУ МВС України в місті Києві. Вартість угоди склала 132,28 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Центр мають збудувати по вул.Жулянській, 5 у Голосіївському районі. Роботи фінансують з дербюджету, завершити будівництво повинні  до кінця серпня 2013 р.

Згідно з проектом під забудову виділена ділянка площею 3,15 га. На ній повинні збудувати головне приміщення Центру – двоповерхову будівлю. На першому поверсі розташують головну рецепцію на 20 робочих місць для прийому громадян з питань реєстрації транспортних засобів і окрему рецепцію на 10 робочих місць з питань оформлення посвідчень водія, а також екзаменаційні класи, приміщення для вибору номерних знаків транспортних засобів, стійку фото послуг, друку та видачі посвідчень водія. Також тут будуть обладнані місця відпочинку та санітарні вузли, їдальня на 48 місць та  кімната для VIP обслуговування. На другому поверсі зроблять приміщення для проведення учбових занять, магазин непродовольчих товарів, буфет на 32 місця, санвузли.

Окрім головної будівлі запроектований комплекс приміщень, що включає будівлю для огляду машин, для експертів, окремо для експертів-криміналістів, а також будівлю митної служби, автомийку на три пости, три будиночки для охорони, приміщення для диспетчерської автодрому, майданчик для іспитів (автодром на 20 машин), автостоянку для службового призначення та відвідувачів і двоповерховий господарчий блоку. Проектом також передбачений благоустрій території з озелененням і влаштуванням тротуарів та пішохідних доріжок.

У вартість закупівлі також входить придбання меблів та техніки.

Засновником ТОВ «Мікол» до початку 2012 року був Анатолій Гольда, зараз фірму перереєстровано на кіпрський офшор «Красілко Холдінгз Лтд».

Раніше компанія отримала низку підрядів на роботи з реконструкцію аеропортів «Харків» та «Бориспіль» на загальну суму 362,17 млн грн.