Спортбазі інвалідів дали ще 12 мільйонів на підготовку до параолімпійських змагань
26.12.2012   //  

Підприємство «Західний реабілітаційно-спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України 17 грудня уклало угоду з ПП «Львівдах» на реконструкцію житлового корпусу з їдальнею для проживання інвалідів на спортивній базі в с. Яворів Львівської обл. Вартість угоди склала 12,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Попередній підряд на  будівництво житлового корпусу «Львівдах» отримав у червні цього року. Вартість робіт оцінили в 11,99 млн грн. Коригування кошторисі й необхідність у виділенні додаткових коштів пояснюють тим, що вимоги до приміщення підвищилися у зв’язку із проведенням на території центру на початку 2013 року етапу Кубку світу з параолімпійських дисциплін. Наприкінці січня цього року чемпіонат України з лижних гонок та біатлону також проходив на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру.

Тепер до кінця наступного цього року і впродовж наступного коштом держбюджету в приміщенні повинні замінити вікна й двері, змінити конструкцію стель та підлоги, інтер’єрів, опалення та вентиляції, водопостачання та каналізації, реорганізувати комунікації, встановити додаткову сантехніку.

Загалом з 2008 р. робіт,  пов’язаних з розбудовою центру, уже замовлено на 118,71 млн грн.

ПП «Львівдах» з червня минулого року зареєстровано на Івана Кіцило. Першими засновниками компанії в 2010 році були майор служби цивільного захисту Юрій Баран (викладач в Львівському держуніверситеті безпеки життєдіяльності), Мар’яна Лукашевська та Андрій Дендюк.