Рибна ферма «регіонала» отримала 3 мільйони від міністерства Присяжнюка, віддавши 50% статутника кіпрському офшору
20.12.2012   //  

ТОВ «Рибальське підприємство «Бриз» (Бердянськ Запорізької обл.) 5 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Буд-енерго-стандарт» на ремонт дамб на ставках на території Андріївської селищної ради вартістю 2,96 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Приватна компанія «Бриз», яка займається розведенням судака, російського осетра, українського лускатого коропа, веслоноса в Запорізькій області, отримала кошти на ремонт ставків «Андрівський» і «Лісний» з державного бюджету по лінії Міністерства аграрної політики та продовольства. Чому державні гроші виділені цьому підприємству в конкурсній документації не повідомляється.

До кінця 2011 року власниками «Бризу» були депутат Бердянської міськради від Партіх регіонів Сергій Матвєєв, а також Галина та Роман Матвєєви. Гроші з дербюджету були виділені після того, як 50% статутного капіталу фірми отримав кіпрський офшор «Cheytown investments limited».

Компанія «Буд-енерго-стандарт», яка отримала підряд на ремонт ставків, заснована віргінським офшором «Трейд груп текнолоджі корп.», директором фірми є Юрій Матвєєв.