Шість мільйонів на дорогу в Нікополі отримала фірма зі статутником в 100 гривень
19.12.2012   //  

Управління житлово-комунального господарства Нікопольської міськради Дніпропетровської області 7 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Азов-Строй» на капітальний ремонт вулиці Усова вартістю 5,76 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця цього року на проїжджій частині вулиці мають влаштувати нове асфальтобетонне покриття, люки й водозливні решітки, встановити 16 «лежачих поліцейських»,  на тротуарах асфальтобетон замінити на плитку, реконструювати сходи. Вулиця Усова має 1,1 км у довжину.

Власником ПП «Азов-Строй» зі статутним фондом 100 грн. є маріуполець Аркадій Бугрім. Вигравати тендери фірма почала в липні минулого року, з того часу отримала підрядів на 21,81 млн грн., усі крім ремонту вул. Усова були на ремонт Донецького національного медичного університету ім. М. Горького.

Пропозиція «Азов-Строю» не була найдешевшою на тендері. Обидва конкуренти – дніпропетровські фірми – пропонували зробити ремонт дешевше на 0,1-2%. Критеріями для оцінки пропозицій на тендері були ціна, умови розрахунків та гарантійне обслуговування.