В селі Ганни Герман зроблять два з’їзди з дороги за півтора мільйони
17.12.2012   //  

Служба автомобільнихдоріг у Київській області 7 грудня за результатами тендерів уклала угоду з ТОВ «Ростдорстрой» на поточний середній ремонт автомобільної дороги під’їзд до села Гореничі вартістю 1,52 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року коштом державного бюджету мають відремонтувати ділянку протяжністю 0,6 км на під’їзді до села, а саме два з’їзди. Зокрема на обох повинні замінити асфальтобетонне покриття, улаштувати водоскидні споруди з проїжджої частини, поліетиленові труби і водопропускні лотки з решітками.

Нагадаємо, у селі Гориничі знаходиться маєток екс-радника президента України Ганни Герман, обраної народним депутатом від Партії регіонів. За даними «Української правди», її обійстя знаходиться в котеджній забудові на околицях Гореничів не більш ніж в трьох кілометрах від КПП по Житомирській трасі.

У жовтні цього року Київська САД також замовляла поточний ремонт автомобільної дороги С101314 (Київ – Чоп) – Гнатівка на ділянці км 1+584 – км 2+098. Ця ділянка теж проходить через Гориничі. Підряд вартістю  2,92 млн грн. тоді також отримав «Ростдорстрой».