«Газифікатори» Пшонки-молодшого отримали ще 46 мільйонів на газ і воду
17.12.2012   //  

ТОВ «Газфаєр» з 16 листопада по 12 грудня уклало низку угод з органами влади Запорізької області на будівельні роботи загальною вартістю 46,32 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Зокрема управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації замовило реконструкцію водоводу питної води м. Вільнянськ – смт. Новомиколаївка за 31,15 млн грн. Роботи мають завершити до кінця липня наступного року.

В 6,92 млн грн. обійдеться підвідний газопровід до с. Новоселівка і с. Шевченка Пологівського району, в 5,56 млн грн. – третя черга газифікаціі сіл Заможне, Шевченково, Жовтневе, Садове, Червоногірка Токмацького району. Решта 2,70 млн грн. підуть на газифікацію села Білоріцьке Веселівського району. В Білоріцькому роботи мають завершити до кінця цього року, в решті сіл – до кінця наступного.

ТОВ «Газфаєр» належить киянину Олександру Буглакову. За останні роки фірма отримала підрядів на 195 млн грн., усі в Запорізькій області.

Саме «Газфаєр» вигравав тендери на газифікацію населених пунктів Запорізької області, які входили до мажоритарного округу сина Генпрокурора Віктора Пшонки – Артема Пшонки. Загалом на газифікацію населених пунктів, що належали до округу Пшонки було витрачено 110 млн грн., майже 100 з них отримав «Газфаєр».