ДУСя за 140 тисяч покращить контроль за виконанням доручень Януковича
13.12.2012   //  

Державне управління справами 6 грудня уклало угоду з ТОВ «НВО «Ер-Джі-Дейта» на розроблення програмних засобів Головного контрольного управління Адміністрації президента України вартістю 140 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кошти виділено на створення програмного забезпечення підсистеми ведення електронного архіву автоматизованої системи контролю за виконанням актів та доручень президента України. Це дозволить підвищити оперативність звітування та рівень контролю за виконанням президентських актів і доручень, а також отримати оперативний доступ до повнотекстових документів, які зберігаються в системі.

Автоматизована система контролю за виконанням актів та доручень Президента України була створена на базі комп’ютерної програми Optіma-WorkFlow-Стандарт та впроваджена в експлуатацію у 2004 році ТОВ «Ер-Джі-Дейта Україна». В 2011 році систему було модернізовано за 535 тис грн. цією ж фірмою. Відтак останній тендер було проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника».