Невідомий росіянин поставить під Борисполем 6 світлофорів за 7 мільйонів
12.12.2012   //  

Служба автомобільних доріг у Київській області 4 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» на улаштування світлофорного регулювання транспортних потоків на дорожній розв’язці під Борисполем. Вартість світлофорного комплексу склала 7,04 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року світлофорний комплекс мають встановити на перетині автодороги Р-03 Північно-Східний обхід м.Києва та автодороги М-03, що за Борисполем. Згідно з проектом там мають зокрема розібрати старі дорожні знаки, влаштувати нове асфальтобетонне покриття, поставити нові знаки і власне сам регулювальний комплекс у складі шести світлофорів.

Контрольним пакетом акцій ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» володіє громадянин Росії, імені якого SMIDA не розкриває. За останні чотири роки фірма отримала в Україні підряди на загальну суму 666,10 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 0,9% було ПАТ «Південьзахідшляхбуд», що належить корпорації «Золоті ворота» Сергія Самусєва, який був радником Віктора Медведчука, коли той займав посаду першого заступника голови Верховної ради в 2000–2001 роках.