У Арбузова чомусь передумали купувати за 200 тисяч штори і ковдри для бази відпочинку в Карпатах
10.12.2012   //  

Управління Національного банку України в Івано-Франківській області 4 грудня відмінило тендера на придбання вироби з текстилю для оздоровчого комплексу «Прикарпаття». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

УНБУ планувало придбати ковдри, спальні приналежності, штори для спалень та віталень на загальну суму близько 200 тис грн. Їх потрібно було доставити до кінця цього року на базу відпочинку НБУ по вул.Грушевського, 7 у м.Яремче Івано-Франківської області.

Однак тендер було відмінено через «відсутність подальшої потреби у закупівлі». Чому потреба раптово зникла, при тому що тендер було оголошено лише наприкінці листопаду, не повідомляється.

Нагадаємо, Нацбанк будує «Прикарпаття» з 2010 року. Спочатку вартість будівництва було оцінено у 30,66 млн грн., ще 6 млн грн. коштували проектні роботи. Однак в серпні 2012 року будівельники отримали замовлення на додаткові роботи вартістю 23,15 млн грн. – Нацбанку знадобилось встановити джакузі, барбекю, каміни, влаштувати зовнішній панорамний ліфт за 530 тис грн. та виконати ряд інших робіт.

Окрім цього Нацбанк придбав для своєї бази відпочинку коштовні меблі за 2,30 млн грн. (фото з цінами тут і тут), телевізори і іншу побутову техніку за 0,33 млн грн. Також було замовлено обладнання комплексної системи безпеки та пожежної сигналізації за 377 тис грн., обладнання інтегрованої телекомунікаційної системи – 1,60 млн грн., обладнання системи вентиляції і кондиціювання – 1,69 млн грн., обладнання системи опалення – 662 тис грн.

Відтак загальна вартість облаштування бази «Прикарпаття» сягає 86,67 млн грн.