КМДА на Новий рік замовило якимось акторам 15 «корпоративів» для дітей по ціні Зіброва і Скрябіна
05.12.2012   //  

Головне управління освіти і науки Київської міськдержадміністрації 27 листопада уклало угоду з ТОВ «Ай-Ван Івент Технолоджі» на проведення 15 новорічних вистав у рамках проекту «Новорічні пригоди капітана Врунгеля». Вартість угоди склала 1,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Новорічні вистави замовили в рамках міської цільової програми «Освіта Києва 2011-2015рр.» для дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, бездоглядних та безпритульних дітей, дітей, які потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи, дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час  виконання службових обов’язків, талановитих і обдарованих дітей та вихованців шкіл інтернатів.

Вистави будуть проходити в Національній Академії України імені П.І.Чайковського (Великий зал) з 19 по 23 грудня, по три на день. До початку вистави протягом години Дід Мороз та Снігуронька мають проводити ігри, розваги й конкурси. Переможці отримують новорічні сувеніри та призи.

У документації зазначено, що «під час вистави також будуть представлені концертні номери у виконанні провідних артистів київських театрів та мистецьких колективів, а також творчої молоді – лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів». Однак які саме артисти мають бути найняті – не повідомляється.

Одна така вистава обійдеться в 100 тис грн. Приблизно в таку ж суму обійдеться новорічний корпоратив з 40-хвилинними виступами Павла Зіброва та Кузьми Скрябіна.

Тендер КМДА проведено за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника», оскільки ТОВ «Ай-Ван Івент Технолоджі» має авторське право на «Новорічні пригоди капітана Врунгеля», а також  «великий досвід у проведенні великомасштабних культурно-мистецьких заходів, зокрема таких, як День Києва, День Незалежності та ін.»

ТОВ «Ай-Ван Івент Технолоджи» заснував у 20111 р. запорізький підприємець Денис Хохлов, який займався організацію свят у агентстві «Prофи».

Нагадаємо, раніше ця фірма отримала 1,05 млн грн. на організацію та проведення концерту за участі симфонічного оркестру Національної філармонії України та Національної заслуженої академічної капели України «Думка» до Дня Незалежності, 4,00 млн грн. на організацію святкувань «Київ славний, величавий – 1530!» і 0,71 млн грн. на проведення проекту «Спорт і мистецтво – гармонія майбутнього».

Минулого року новорічні вистави також за 1,5 млн грн. замовляли у «Профі Арт Техніка», де Хохлов є директором. Цій же фірмі минулого року замовили проведення мистецького проекту «Як тебе не любити, Києве мій!» за 2 млн грн. В усіх випадках проводилася закупівля у одного учасника у зв’язку авторськими правами.

Таким чином за рік компанії Хохлова отримали замовлень від КМДА на 10,76 млн грн.