Армію і «Нафтогаз» пов’язав мутний сумчанин, який торгує сорочками для генералів та ситами для нафтовиків
26.11.2012   //  

Міністерство оборони України і ПАТ «ДАТ «Чорноморнафтогаз» 16-23 листопада за результатами тендерів уклали угод з ТОВ «Фадлес» на придбання різних товарів на 15,89 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Армія придбала у «Фадлесу» масло оливи на 10,28 млн грн. (ціни нижче), дочірнє підприємство «Нафтогазу» купило у цієї ж фірми ситові панелі та колонні головки за 5,60 млн грн.

Це не єдині товари, якими «Фалдес» торгує з державними установами. В жовтні Міноборони придбало у фірми фуфайки та тільники, а також сорочки для генералів. Також Державне геофізичне підприємство «Укргеофізика» придбало у «Фадлесу» програмний продукт ProMax/SeisSpace за 7,92 млн грн.

ТОВ «Фадлес» зі статутним капіталом 1 тис грн. було зареєстровано в Києві по вул. Гарматна, 39-в, кв 5 в листопаді минулого року. За цією ж адресою було зареєстровано ТОВ «Капромбуд», яке нещодавно отримало 414,91 млн грн. на сейсморозвідувальні 3D роботи на Андріївській, Йорданівській і Західно-Токарсько-Краснянській площі.

Весною цього року «Фадлес» було перереєстровано на Віталія Абрамова з містечка Лебедин в Сумській області. при цьому статутний капітал «Фадлесу» було збільшено до 4,5 млн грн. Жодних даних про цю людину та компанію в відкритих джерелах немає.

Загалом з серпня 2012 року «Фадлес» отримало державні підряди на 34,38 млн грн. – всі в системі Міноборони та «Нафтогазу».