ОМТП замовив добудову причалу за 113 мільйонів для зернового термінала Труханова
15.11.2012   //  

ДП «Одеський морський торговельний порт» 1 листопада за результатами тендеру уклало угоди на комплекс завершальних робіт з будівництва об’єкту «Причал № 1-з для генеральних вантажів на Андросівському молу зі сполученням ДП «ОМТП» на загальну суму 113,18 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Будівельна компанія Промбудсервіс» отримає 25,36 млн грн. за завершальні роботи з будівництва пускового комплексу № 3А. Власником одеської фірми є кіпрський офшор «Френвер файненс лімітед».

ТОВ «Мостобудівельний загін №73» отримає 87,82 млн грн. за роботи з будівництва пускового комплексу № 3Б. Миколаївська компанія є дочірнім підприємством ПАТ «Мостобуд».

На Андросівському молу цієї весни почали будівництво зернового терміналу, який зводять на паритетних засадах державний ОМТП і приватне ТОВ «Бруклін-Київ». За даними ЗМІ, заступником директора фірми «Бруклін-Київ» є авторитетний бізнесмен Геннадій Труханов, голова фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, який обрався до Верховної Ради з мажоритарним округом в Одесі.