Чернігівський Bentley не потрапить ні до чиїх рук
15.11.2012   //  

Конфіскований у Чернігові Bentley Continental Flying Spur 2007 року не буде обслуговувати Відділ примусового виконання рішень Головного управління юстиції у Чернігівській області, про що раніше йшлося в новині «Наших грошей». Про це йдеться в листі начальника управління Олега Шермана.

Згідно з повідомленням, автомобіль Bentley пройшов усі передбачені законом процедури продажу конфіскованого майна, однак не знайшов покупця. Конфіскований в громадянина Білорусії С.В.Бакуновича автомобіль був оцінений в 1млн 32 тис грн.

«Аукціони з реалізації автомобіля, призначені на 04.07, 07.09 і 10.10, не відбулись у зв’язку з відсутністю купівельного попиту, майно було знято з реалізації»,- йдеться у повідомленні.  Остання аукціонна ціна склала 722 тис грн.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів N 985 від 11.07.2002 було прийнято рішення про розміщення інформації про автомобіль Bentley Continental на сайті “Система реалізації конфіскованого та арештованого майна для безоплатної передачі. Однак станом на 13.11.2012 не надходили заяви про безоплатну передачу автомобіля, у зв’язку з чим він знаходиться на зберіганні у торгуючої організації ПП «Нива В.Ш.».

Постанова N 985 від 11.07.2002  регулює безоплатну передачу конфіскованого майна органам державної влади, закладам охорони здоров’я, освіти і т.д. Раніше «Наші гроші» повідомляли про те, що Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Чернігівській області отримав у безоплатне користування автомобіль конфіскований Bentley Continental, що не відповідає дійсності.