Для кримських резиденцій Януковича за 1,5 мільйона купили телестанції, які транслюватимуть ТВі
14.11.2012   //  

Головне управління санаторно-курортних закладів в АР Крим Державного Управління справами 7 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «НВК «Ромсат» на придбання трьох головних цифрових телевізійних станцій на суму 1,53 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

До складу кожної з станцій входить антенний пост із необхідним комплектом супутникових і ефірних антен, включаючи антенні LNB-конвертери, кабелі та інженерне устаткування. Придбані станції мають забезпечувати прийому аналогових і цифрових ТВ каналів, та передачу ТВ сигналу через  ВОЛЗ у віддалені будівлі. В конкурсній документації опубліковано перелік 47 телеканалів, які мають транслюватись за допомогою придбаних станцій. До цього переліку включено телеканал ТВі, трансляцію якого перед парламентськими виборами було заборонено в багатьох регіонах України.

Разом з тим Головне управління санаторно-курортних закладів в АР Крим ДУСі 25 жовтня відмінило свій тендер на монтаж телестанцій в смт.Форос, смт.Масандра і  «Діброва-2» (територія Кримського природного заповідника) через відсутність конкурсних пропозицій.

Головне управління санаторно-курортних закладів в АР Крим ДУСі після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах в 2010 році провело низку тендерів на реконструкцію державних резиденцій в Криму на загальну суму 380,97 млн грн. Окрім цього управління придбало спортивний інвентар, меблі, столовий посуд, текстильні вироби та освітлювальне устаткування на 10,97 млн грн., автомобіль швидкої допомоги Mercedes-Benz Sprinter за 1,94 млн грн.