Донецькі дороги покращаться ще на 32 мільйони
13.11.2012   //  

Донецька служба автодоріг та структурні підрозділи міських рад Донецької області у період з 2 по 6 листопада уклали низку договорів на ремонти доріг на зальну суму 31,79 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більша частина цієї суми піде на ремонт однієї вулиці у місті Донецьку. Міське управління будівництва уклало з ТОВ «Донтехнобуд»  угоду вартістю 22,59 млн грн. на капітальний ремонт автодороги від вул.230-ї Стрілецької Дивізії до вул.301-ї Стрілецької Дивізії. Яку саме з доріг між цими вулицями ремонтуватимуть – не вказано, однак найдовша з них, вул. Тбіліська, у довжину має 1,7 км. В ході ремонту повинні посилити асфальтобетонне покриття і розширити проїжджу частину, також передбачені перевлаштування та захист комунікацій і контактної мережі.

Засновниками ТОВ «Донтехнобуд» є Микола Зенков та начальник відділу іноземних перекладів Донецької Торгово-промислової палати Микола Брунько.

Також 891 тис грн. піде на ремонт доріг у Горлівці: капітальний ремонт під’їзної дороги до школи 88 кварталу, а також поточний ремонт доріг міста. Відповідні угоди Департамент ЖКГ Горлівської міськради підписав з ТОВ «Перша Дорожньо-Будівельна Компанія».  Засновниками фірми є Олексій Ішутін та Віктор Коркішко, відомий як заступник директора з економічних питань ДП «Донецький облавтодор».

Ще на 1,06 млн грн. відремонтують дороги в Макіївці, відповідно до угоди між Управлінням міського ЖКУ Макіївської міськради та ПС ДРБУ ПАТ «Облдоррембуд» Сергія Григалашвілі.

Решта 7,24 млн грн. піде на поточний ремонт моста через р.Мокрі Яли на 18-у кілометрі автомобільної дороги місцевого значення Темирівка – Велика Новосілка – Курахово – Мар’їнка. Роботи Донецька САД замовила ТОВ «Впроваджувальне підприємство Мост-1» Василя Тодирики.