Сім мільярдів минулого тижня
12.11.2012   //  

На десяти тендерах освоїли більше половини тижневої суми: енергореконструкція Ахметова, ОВДП «Нафтогазу», дорога в Новомосковську, компютерізація «Укртрансгазу» і «Укрпошти», дорога на Гостомель, Майдан в Харкові, порт в Одесі, бензин Єрємєєва для міліції.

Всього з 5 по 9 листопада в «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про результати понад 1,1 тис тендерів на загальну суму 7,35 млрд грн. З цієї суми по десяти найбільших тендерах пройшло 4,63 млрд грн. До таблиці не включено дані щодо закупівлі електроенергії, газу для опалення та інших комунальних послуг.

Топ-10 закупівель

Покупець млн. грн. Продавець Предмет угоди
1. ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго» 1 865,92 ТОВ «Електроналадка» виконання «під ключ» повного комплексу будівельно-монтажних робіт з розробкою проектно-кошторисної та конструкторської документації, виготовленням та постачанням обладнання, пусконалагоджувальних робіт на об’єктах: «ДТЕК Придніпровська ТЕС. Реконструкція енергоблока ст.№14» і «ДТЕК Криворізька ТЕС. Технічне переоснащення енергоблока ст.№6»
2. ПАТ «НАК «Нафтогаз України» 1 055,84 ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» закупівля цінних паперів ОВДП
3. ПАТ «ДТЕК Західенерго» 885,52 ТОВ «Електроналадка» реконструкція енергоблока №4 Ладижинської ТЕС
4. Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області 232,59 ПАТ «Трест Дніпродорбуд» поточний середній ремонт автомобільної дороги М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта. Обхід Новомосковська км 0+000 – км 23+400
5. ДК «Укртрансгаз» 92,54 ТОВ «ВІТ!» права користування КАСК (ліцензії)
6. ДП «Одеський морський торговельний порт» 87,82 ТОВ «Мостобудівельний загін №73» Роботи з будівництва пускового комплексу № 3Б причалу № 1-з для генеральних вантажів на Андросівському молу зі сполученням ДП «ОМТП»
7. Міністерство внутрішніх справ України 228,17 ТОВ «Золотий Екватор» продукти нафтоперероблення рідкі
8. КК «Київавтодор» 64,27 ТОВ «Ростдорстрой» реконструкція дороги Київ – Гостомель в межах м.Києва
9. Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 62,26 ТОВ «Стальконструкція» реконструкція майдану Конституції
10. УДППЗ «Укрпошта» 53,20 ПрАТ «Інком» сервери, комп’ютери, принтери та телекомунікаційне обладнання з подальшим монтажем, інсталяцією та налагодженням

Дані округлені. До таблиці входять найбільші лоти, які були опубліковані у вказаний період в «Віснику держзакупівель». Окрім наведених тендерів вищевказані продавці могли приймати участь у інших торгах, тому загальна сума доходу за тиждень може бути більшою.