Передвиборчий газовий піар Пшонки-молодшого обійшовся в 62 мільйони
09.11.2012   //  

У Запорізької області у період з 2 по 7 листопада підписано низку угод на газифікацію сіл на загальну суму 61,94 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Новомиколаївська сільрада Токмацького району за 3,59 млн грн. замовила  ПП компанії «Метан» першу чергу міжселищного газопроводу до сіл Новомиколаївка, Курошани і Мостове.

Решту підрядів отримало ТОВ «Газфаєр Інвест» киянина Олександра Буглака. Широківська сільрада Веселівського району замовила першу чергу будівництва газопроводу в с. Широке за 2,76 млн грн. Кирилівська селищна рада Якимівського району замовила будівництво міжселищного газопроводу ГРС Якимівка – смт.Кирилівка за 50,21 млн грн. Управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації замовило міжселищний газопровід до села Новоуспенівка Веселівського району.

Разом з тим урочиста церемонія «пуску газу» в Широкому відбулася ще 19 жовтня, на церемонії виступив кандидат у народні депутати Артем Пшонка, син генпрокурора Віктора Пшонки.

Будівництво  газопроводу в Якимівському районі та газифікацію сіл Токмацького району Пшонка-молодший на своєму персональному сайті також записав у свої особисті досягнення. Так само, як і у Веселівському районі, де Пшонка урочисто відкривав газ у трьох селах.

Нагадаємо, Артем Пшонка балотувався до Верховної ради за 81-м мажоритарним округом, до якого і входять Токмацький, Веселівський та Якимівський райони.