Одеський «регіонал» отримає 24 мільйони на вулицю Ахматової в Києві
30.10.2012   //  

КК «Київавтодор» 25 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ростдорстрой» на реконструкцію вулиці Анни Ахматової у Дарницькому районі вартістю 23,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель»

Реконструювати вулицю будуть на ділянці від просп. П.Григоренка до вул. Урлівської. Ділянка має півкілометра у довжину. Роботи  проводять за кошти міського бюджету, завершити повинні до серпня наступного року.

В ході реконструкції збираються влаштувати нове дорожнє покриття на проїзній частині та тротуарах, дощову каналізацію, зовнішнє освітлення. Також з метою озеленення вулиці висадять 69 лип, 10 спірей та п’ять кленів.

Після призначення в 2010 році заступником голови КМДА Михайла Кучука, який раніше працював заступником мера Одеси, одеські компанії почали регулярно вигравати комунальні підряди в столиці. Фірма «Ростдорстрой» з бізнес-угрупування голови фракції Партії регіонів в Одеській міськраді Геннадія Труханова та члена цієї фракції Юрія Шумахера за цей час отримала підряди в Києві щонайменше на 400,29 млн грн.

Зокрема нещодавно «Ростдорстрой» отримав підряд на реконструкцію з розширенням вже згадуваного проспекту П.Григоренка за 113,82 млн грн.

Загалом же по Україні за останні чотири роки фірма отримала підрядів на 1,30 млрд грн. Офіційно засновником одеської компанії є офшор з Віргінських островів «Сайдлейк інтернешнл лімітед».