«Регіонал» за 21 мільйон з бюджету збудує дорогу до бази ФК «Чорноморець»
26.10.2012   //  

Таїровська селищна рада Овідіопольського району Одеської області 16 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Тирас» на будівництво нової дороги до тренувальної бази ФСК «Чорноморець» вартістю 21,17 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Нову дорогу кластимуть від вулиці Стара Люстдорфська дорога до бази. Будівництво фінансують за кошти субвенції з обласного бюджету, завершити дорогу повинні до кінця наступного року.

Власником «Тирасу» є Микола Чудновець, депутат Одеської облради від Партії регіонів та Член постiйної комiсiї облради з питань транспорту та дорожнього господарства. За останні два з роки фірма отримала підрядів на 83,21 млн грн. (за останні чотири з половиною – 387,11 млн грн.)

Нагадаємо, президентом ФК «Чорноморець» є Леонід Клімов, народний депутат від Партії регіонів та голова її Одеської обласної організації.

Єдиним конкурентом «Тирасу» на цьому тендері було ТОВ «Ростдорстрой», що входить до бізнес-угрупування Геннадія Труханова, голови фракції Партії регіонів в Одеській міськраді. Різниця між пропозиціями на цьому тендері склала 1%.