«Альткому» накидали вже 347 мільйонів на дорогу від Байдукова до Київського проспекту
23.10.2012   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 12 жовтня уклало угоду з ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» на будівництво автодороги від вул.Байдукова до пр.Київського в Київському районі вартістю 6,95 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Додаткові кошти через зміну кошторису дають на ІІІ пусковий комплекс на ділянці від вул. Байдукова до ПК27. Цього разу йдеться про укріплення укосів та узбіч рослинним ґрунтом  із  посівом  трав, улаштування пішохідного та технологічного тротуару, турнікету, бар’єрної огорожі,  розмітки,  сходів, дощової каналізації, зовнішнього освітлення, автобусних павільйонів,  встановлення дорожніх знаків, тощо.

На цю ділянку раніше виділили 80,78 млн грн. Кошти виділили з державного та міського бюджетів, доробити ділянку мають до кінця цього року.

Загалом на будівництво автодороги від вул.Байдукова до пр.Київського в Донецьку, яке почали в рамках підготовки до Євро-2012, «Альтком» з травня 2011 року отримав підряди на загальну суму 346,55 млн грн.

Офіційними власниками корпорації є донецькі бізнесмени Олександр Тисленко та Сергій Павлічев, яких повязують з віце-прем’єром Борисом Колесніковим.