- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Кандидат в нардепи від ПР за 26 мільйонів зробить полив з води, використаній на Зміївській ТЕС

КП «Комунальник» Зміївського району Харківської області 10 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Індастріал білдінг груп» на будівельні роботи вартістю 25,66 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про будівництво оборотних систем виробничого водопостачання, а також системи послідовного і повторного використання води, у тому числі води, що надходить від інших  підприємств у смт. Комсомольське. Наразі для поливу зелених насаджень та миття доріг вода забирається з міської водопровідної мережі. Система оборотного технологічного водопостачання дасть змогу не витрачати для поливу воду питної якості, а задіяти натомість по другому колу воду, очищену після використання її на Зміївській ТЕС.

Будівництво фінансується з місцевого бюджету, завершити роботи повинні до кінця наступного року.

Засновниками ТОВ «Індастріал білдінг груп» є Владислав Кутовий і два інші компанії: «Спецстроймонтаж-Інтер» і «Спецбудмонтаж-Інвест». Співвласником обох компаній є Анатолій Денисенко [1], чинний депутат Харківської міськради і кандидат у народні депутати за 173-м мажоритарним округом.