«Мистецький арсенал» за 23 мільйони пристосують до міжнародних заходів
12.10.2012   //  

ДП «Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький арсенал» 4 жовтня уклав угоду з корпорацією «Альтіс-Холдинг» на реконструкцію своїх приміщень і прилеглої території вартістю 22,52 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Реконструкцію проводять з метою пристосування до проведення державних та міжнародних заходів. Роботи замовлено за кошти державного бюджету, завершити повинні до кінця цього року.

Тендер проведено за неконкурентною процедурою «закупівля в одного учасника». Нагальну потребу у здійсненні закупівлі обґрунтовують виникненням особливих економічних чи соціальних обставин, які унеможливлюють дотримання замовниками строків для проведення процедур конкурсних торгів. А саме «значним обсягом робіт і обмеженим строком їх виконання». Обрання підрядником саме «Альтіс-Холдинг» пояснюють наявністю в останнього досвіду виконання аналогічних робіт та готовністю розпочати їх негайно.

З врахуванням останньої закупівлі на будівельні роботи в «Мистецькому арсеналі» з 2011 року провели тендери на 99,79 млн грн.

Засновниками київської Корпорації «Альтіс-Холдинг» є п’ять фірм, власниками яких єкіпрські офшори. Головою наглядової ради «Альтіс-Холдингу» є Олександр Глімбовський.

Раніше цього року «Альтіс-Холдинг» отримав підряд на реконструкцію Поштової площі у Києві вартістю 403,56 млн грн.