Кандидат-литвинівець сам собі на окрузі державним коштом відремонтує дорогу
12.10.2012   //  

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області 5 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Аграрна компанія 2004» на поточний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Волочиськ-Зайчики. Вартість угоди склала 13,17 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Дорогу ремонтують за кошти державного бюджету та кредитні кошти під державні гарантії. Завершити роботи повинні до кінця цього року.

Засновниками ПП «Аграрна компанія 2004» є Володимир Лабазюк і ТОВ «Група компаній «Вітагро», єдиним засновником і власником котрої є Лабазюк Сергій Петрович – чинний депутат Хмельницької обласної ради від Народної партії Володимира Литвина.

Сергій Лабазюк балотується за 188-м мажоритарним округом, до котрого й належать місто Волочиськ і село Зайчики, дорогу між якими будуть ремонтувати. До верховної Ради Лабазюк балотується як самовисуванець, хоча є членом Народної партії. У своїй передвиборчій програмі Лабазюк обіцяє «налагодження належного фінансування будівництва та ремонту доріг».