Фірма Юри Єнакіївського заробить ще 15 мільйонів на смітті і має вже третину мільярда за часів Януковича
12.10.2012   //  

Управління з питань будівництва Луганської міськради 2 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Карпатибудінвест» на розширення полігону твердих побутових відходів у м. Олександрівськ Луганської області. Вартість угоди склала 14,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Розширення полігону фінансується з державного та обласного бюджетів, завершити роботи повинні до червня 2013 р.

Пропозиція «Карпатибудінвесту» не була найдешевшою на тендері. Окрім неї в конкурсі брали участь ще дві компанії, зокрема ТОВ Науково-виробнича фірма «Лугстройексперт» пропонувало виконати замовлення за 13,06 млн грн., тобто на 10% дешевше. Однак пропозицію було відхилено через те, що фірма не подала в документації графік виконання робіт та, а оригінали документів та копії подала засвідчені факсимільним підписом. Різниця з іншою компанією, ТОВ «АРМ Україна» різнилося на 0,03%.

Засновниками ТОВ «Карпатибудінвест» є ПАТ «ЗНВКІФ «Нові технології» і ТОВ «Фінансова компанія «Лідер» з угрупування народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко.

Нагадаємо, в вересні «Карпатибудінвест» отримало підряди вартістю 63,21 млн грн. на будівництво полігону побутових відходів біля Запоріжжя і 38,60 млн грн. на полігон в Свердловську Луганської обл. З початку 2010 року фірма виграла тендери на 352,44 млн грн.