Труханов отримав 23 мільйони на дороги на своєму окрузі, а також у Ківалова і Маркова
08.10.2012   //  

Управління дорожнього господарства Одеської міськради 2 версня за результатами тендерів уклало низку угод на капітальний ремонт вулиць Одеси на загальну суму 35,30  млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Близько двох третин цієї суми – 23,07 млн грн. – отримає ТОВ «Ростдострой». Найдорожче обійдеться Кримський бульвар на ділянці від вул. Академіка Заболотного до вул. Генерала Бочарова, його ремонт коштуватиме 10,87 млн грн. Окрім того фірма повинна відремонтувати вул. Героїв Прикордонників; вул. Геранієву; Економічний провулок; вул. Педагогічну (на ділянці від вул. Сонячної до Педагогічного провулку); вул. Генерала Петрова (на ділянці від вул. Космонавтів до вул. Варненської).

Також будуть відремонтовані ще дві вулиці. ПП «Дорлідер» за 8,13 млн грн. відремонтує вул. Героїв Сталінграду. ТОВ «СК Автострой» за 4,10 млн грн. ремонтуватиме проспект Шевченка на ділянці від проспекту Гагаріна до вул. Семінарської.

Роботи фінансуються з місцевого та державного бюджетів, завершити ремонт повинні до кінця цього року.

Вищеперераховані вулиці знаходяться у Приморському, Суворовському та Київському районах. Приморський належить до 135-го мажоритарного округу, за котрим балотується нардеп від Партії регіонів Сергій Ківалов, співавтор закону про мови і почесний президент Одеської національної юридичної академії.

Київський район належить 133-му мажоритарному округу, за яким балотується заступник голови Одеської обласної ради Олексій Гончаренко, а також голова проросійської партії «Родіна» Ігор Марков.

Суворівський же район належить до 136-у округу. За ним балотується Геннадій Труханов, голова фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, до бізнес-угрупування котрого і входить компанія «Ростдорстрой». Офіційно засновником «Ростдорстрою» є офшор з Віргінських островів «Сайдлейк інтернешнл лімітед». З урахуванням цих закупівель за останні чотири роки фірма отримала підрядів на 1,05 млрд грн.

Благоустрій парків та скверів Труханов обіцяв у своїй передвиборчій програмі, де Кримський бульвар називав  «Дерибасівська» Суворовського району».