Екс-голова місцевої служби автодоріг отримав на дороги вже 95 мільйонів
08.10.2012   //  

Управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації 28 вересня за результатами тендерів уклало низку угод з ТОВ «Ремшляхбуд» на ремонт доріг в Запоріжжі на загальну суму 6,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Половину від загальної суми – 3,22 млн грн. – фірма отримає за реконструкцію вул. Грязнова на ділянці від пр. Леніна до вул. Героїв Сталінграда з влаштуванням трамвайного переїзду по вул. Горького.

Ще за 2,02 млн грн. «Ремшляхбуд» повинен зробити капітальний ремонт дорожнього полотна трамвайного переїзду вул. Каліброва – вул. Південне шосе у Заводському районі.

Решта 1,26 млн грн. виділено на капітальний ремонт дорожнього покриття трамвайного переїзду вул. Теплична – вул. Північне шосе.

Ремонт проводять за кошти обласного бюджету (державної субвенції), завершити усі перераховані вище роботи повинні до кінця цього року.

Єдиним конкурентом «Ремшляхбуду» на усіх трьох тендерах було комунальне підприємство «Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів». Різниця пропозицій двох учасників складала від 0,002% до 0,04%.

ТОВ «Ремшляхбуд» належить Геннадію Левченко та депутату Запорізької облради від Партії регіонів Олександру Кіркову, який раніше очолював Службу автодоріг у Запорізькій області. З урахуванням цих закупівель за останні чотири роки «Ремшляхбуд» отримав підрядів на 94,83 млн грн., більшість замовлень – від УКБ Запорізької ОДА.