На окрузі голови «тушок» Рибакова за державні кошти відремонтують садок, школу й поліклініки
05.10.2012   //  

Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації 25 вересня уклала низку угод на будівельні роботи на загальну суму 13,56 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено капітальний ремонт поліклініки м.Корюківка (4,16 млн грн.); реконструкція поліклінічного відділення КЗ «Коропська центральна районна лікарня» (4,03 млн грн.); реконструкція системи опалення і заміна віконних і дверних блоків в ДНЗ «Сонечко» в смт. Сосниця (0,99 млн грн.); реконструкція оздоблення фасаду гімназії №2 у м.Семенівка (2,19 млн грн.); розвиток мережі водопроводу м.Семенівка (2,19 млн грн.).

Замовлення фінансуються з державного бюджету, роботи в Семенівці повинні завершити вже до кінця цього року, решту об’єктів – до кінця наступного.

Усі торги проведено за неконкурентною процедурою «закупівля в одного учасника», що аргументовано необхідністю встигнути до кінця бюджетного року освоїти виділені кошти.

Вищезгадані населені пункти належать до 207-го виборчого округу. За ним балотується чинний народний депутат України Ігор Рибаков, голова депутатської групи «Реформи заради майбутнього», в яку входить 19 колишніх членів фракцій БЮТ та НСНУ.

Раніше на окрузі Рибакова було замовлено ремонт доріг вартістю 76,76 млн грн. та кількох шкіл вартістю 18,35 млн грн.