Представник синівського конгломерату керівників ЖКГ отримав 6 мільйонів на каналізацію
04.10.2012   //  

КП «Слов’янське управління капітального будівництва» Слов’янської міськради 21 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Анега» на реконструкцію міських очисних споруд вартістю 5,90 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансуються з обласного бюджету і мають бути завершені до кінця цього року.

Роботи виконуватиме ПП «Анега» (Краматорськ) зі статутним капіталом 3 тис грн., заснована Олександром Сайко. Раніше «Анега» виграла лише один тендер в 2010 р. – фірма отримала підряд на завершення робіт із реконструкції міських очисних споруд вартістю 756 тис грн.

Фірма «Анега» вважається однією з найкращих в своїй галузі і входить в конгломерат, пов’язаний з керівниками житлово-комунального господарства Краматорська. «Анега» входить до складу засновників іншої компанії – ТОВ «Водремсервіс». Іншими співзасновниками є Сайко Дмитро Олександрович, Спільчак Євген Олександрович та Роганов Євген Олександрович.

Разом з тим, депутат Краматорської міськради Спільчак Олександр Іванович очолює комунальне підприємство «Дільниця по ремонту, утриманню автошляхів та споруджень на них». Роганов Олександр Петрович очолює ТОВ «Краматорськводоканал».