На окрузі Азарова-молодшого невідомо як відремонтують два садки й школу під вибори
03.10.2012   //  

Відділ освіти Слов’янської міськради Донецької області 20 вересня уклав низку угод на ремонтні роботи вартістю 15,74 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Зокрема міськрада замовила капітальний ремонт дитсадка №47 по вул.Свердлова, 20 за 3,48 млн грн. Роботи виконуватиме «ПрАТ Вестастрой».

Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу №26 по вул.Урицького, 45 робитиме ПрАТ «Промстроймонтаж». Ремонт обійдеться у 6,06 млн грн.

Окрім того ТОВ «Лотос ЛД» за 6,19 млн грн. зробить капітальний ремонт Слов’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №6.

Що саме зроблять у ході ремонту в навчальних закладах – невідомо, оскільки технічна документація на сайті «ВДЗ» відсутня. Роботи фінансуються з державного бюджету (державний фонд регіонального розвитку), завершити їх повинні до кінця цього року.

Усі тендери проведено за неконкурентною процедурою «закупівля в одного учасника», обґрунтування в усіх трьох випадках ідентичне – нагальна потреба у здійсненні закупівлі і неможливість дотримання строків процедури відкритих торгів. Нагальна потреба пояснюється конституційними правами громадян на дошкільну освіту.

Нагадаємо, 28 жовтня в Україні пройдуть парламентські вибори. Місто Слов’янськ є центром мажоритарного округу №47, за яким балотується син прем’єр-міністра Миколи Азарова – Олексій.