В два села Біляївського району проведуть газ за 19 мільйонів
02.10.2012   //  

Кагарлицька сільрада Біляївського району Одеської області 26 вересня за результатами тендеру уклала договір з ТОВ «Агура-Чародій» на будівництво розподільчого газопроводу довжиною 18 км для с.Кагарлик і с.Василівка Біляївського району. Вартість угоди склала 18,92 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Планують прокласти поліетиленові труби, в кожному селі облаштувати централізований вузол обліку. Роботи проводяться коштом місцевого бюджету і мають бути завершені до кінця наступного року.

Пропозиція «Агури» не була найнижчою на тендері, в конкурсі також брали ще дві компанії, зокрема ТОВ «Бізнес Інформація Технологія» пропонував побудувати газовід за 13,39 млн грн., тобто на третину дешевше. Однак пропозицію було відхилено, оскільки «документально не підтверджено досвід виконання аналогічних договорів».

Засновниками ТОВ «Агура-Чародій» є Агура Микола Дмитрович та Агура Микола Миколайович. Раніше фірма отримала підряд вартістю 11,9 млн грн. на будівництво газопроводу до трьох сіл Тарутинського району Одеської області.