Роддом в Болграді за 34 мільйони робитиме харківський «регіонал». Місцевих «дешевок» викинули
26.09.2012   //  

Болградська центральна районна лікарня Одеської області 18 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Авазіс плюс» на реконструкцію об’єктів незавершеного будівництва пологового будинку під «Центр матері і дитини». Вартість угоди склала 34,37 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Реконструкція проводиться за кошти місцевого бюджету, роботи повинні завершити до кінця 2015 року.

Засновником харківської фірми ПП «Авазіс плюс» з уставним фондом 3 тис грн. є Олександр Столовий. Він відомий як помічник депутата Харківської міськради В’ячеслава Ільєнка і керівник осередку Фрунзенської районної в м.Харкові організації Партії регіонів.

Без урахування цієї закупівлі за останні чотири роки фірма отримала підрядів лише на 10,34 млн грн., усі в Харківській області.

Пропозиція ПП «Авазіс плюс» не була найнижчою на тендері. У конкурсі брали участь ще дві компанії. Зокрема одеське ТОВ «БУ «Південбуд» пропонувало виконати роботи за 26,53 млн грн., тобто на чверть дешевше від переможця. Однак перемогу отримала дорожча пропозиція. Протокол з інформацією про відхилення на сайті «ВДЗ» наразі відсутній.