В корпусі «Феофанії», де лікувався від інфаркту Колесніков, зроблять ремонт за 38 мільйонів
25.09.2012   //  

Клінічна лікарня «Феофанія» Державного управління справами 17 вересня за результатами тендерів уклала низку угод на будівельні роботи на загальну суму 49,39 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільше – 38,00 млн грн. – отримає ПАТ «ХК «Київміськбуд», яке має до кінця року провести капітальний ремонт з переоснащенням лікувального корпусу №3. В тому числі потрібно відремонтувати інженерні мережі, комунікації, встановити автономний генератор, замінити чотири ліфти в будівлі харчоблоку, реконструювати насосну станцію.

Нагадаємо, в цьому корпусі «Феофанії» в 2010 році після перенесеного інфаркту знаходилась на лікуванні радник президента України Ганна Герман. Наприкінці 2010 року Держуправління справами замовило ремонт п’ятого поверху блоку В корпусу №3 зі встановленням обладнання в палаті інтенсивної терапії на суму 19,25 млн грн.

В січні 2011 року віце-прем’єр Борис Колесніков переніс інфаркт і також потрапив на лікування в цей корпус «Феофанії». В бюджеті 2011 року фінансування лікарні було збільшено зі 138 млн грн. до 193 млн грн.

Окрім ремонту корпусу №3 лікарня ДУС також замовила капітальний ремонт приміщень аптеки адміністративно-побутового корпусу вартістю 1,10 млн грн., приміщення клубу-їдальні за 2,79 млн грн., будівлі компресорної з пристосуванням під приміщення для обслуговування медичних конференцій та форумів за 3,43 млн грн., патолого-анатомічного корпусу за 4,05 млн грн.

Передбачено роботи по заміні та встановленню систем електропостачання, освітлення, опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, кондиціювання повітря, телефонізація, компютерізація, протипожежні комплекси. Ці роботи виконають ПП «Термодистиляція» і  ТОВ «СТС-Генпідряд».

Загалом з початку 2012 року «Феофанія» провела тендери на 139,85 млн грн.