Після обіцянки Азарова відродити олімпійську базу за півмільярда замовили ремонт за 8 мільйонів
25.09.2012   //  

ДП «Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа» 18 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Інвестком-М» на капітальний ремонт корпусів на суму 7,66 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

За ці гроші потрібно до кінця року відремонтувати навчально-спортивний і спальний корпуси олімпійської бази.

В конкурсній документації є робочий проект по ремонту цих корпусів. Він був розроблений ще в 1999 році компанією «Ліко-холдинг». Однак тендер на ремонт було оголошено лише 26 липня 2012 року.

Оголошення тендеру на ремонт вартістю менш ніж 8 млн грн. відбулось через кілька днів після того, як перший заступник голови Держкомспорту Сергій Глущенко повідомив про затвердження проекту реконструкції бази «Конча-Заспа» вартістю 410 млн грн.

«Ми затвердили попередній проект вартістю 410 мільйонів гривень з реорганізації олімпійської бази в Кончі-Заспі. Микола Янович (Азаров) його підтримав. І прем’єр сказав, що до наступних Олімпійських ігор, які відбутися в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) Олімпійська збірна України буде готуватися на повноцінної олімпійській базі в Кончі-Заспі», – сказав він.

Засновниками київського ТОВ «Інвестком-М» зі статутним капіталом 18,6 тис грн. є Ірина і Григорій Кучеренки.