Управління преси Донецької ОДА запаслось подарунковими годинниками під кінець виборів
24.09.2012   //  

Управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації 13 вересня за результатами тендеру уклало з ТОВ «Київський годинниковий завод» угоду на придбання подарункових годинників вартістю 89 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ОДА замовила 100 годинників «Клейнод», 50 чоловічих і стільки ж жіночих по 888,30 грн кожен. Годинники мають бути прикрашені гербом Донецької області та логотипом до 80-річчя від дня її заснування. Ця урочиста дата відзначалась на початку липня.

Закуповують годинники коштом обласного бюджету, доставити їх в управління інформаційної політики та з питань преси  мають до листопада цього року, коли в Україні завершаться парламентські вибори.

Нагадаємо, у липні цього року Управління інформаційної політики та з питань преси ДОДА придбало 500 комплектів символічних медалей. Напередодні Дня журналіста 5 червня губернатор Андрій Шишацький влаштував прийом для місцевих ЗМІ з врученням нагород найкращим на думку облдержадміністрації журналістам.