Мерія Судака злила партнеру мера 33 мільйони на ремонт набережної в окрузі Дейча
19.09.2012   //  

Управління архітектури та будівельної політики Судацької міськради АР Крим 28 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Декор-СВ» на благоустрій набережної в м.Судак вартістю 32,61 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

До кінця року коштом державного бюджету потрібно благоустроїти ділянку довжиною 1,34 км від комплексу “Огонек” вздовж ТОК “Судак” до санаторию ЦСЛ ВПС України. Передбачено встановлення лавочок, урн, огороджень, облицювання парапету гранітними полірованими плитами, мощення тротуару гранітною плиткою, висадження акацій, розмарина лікарського, чагарників буксуса бордюрного, троянд кущових.

Сімферопольське ТОВ «Декор-СВ» зі статутним капіталом 14 тис грн. зареєстровано на Сергія і Олену Овчиннікових. Сергій Овчинніков відомий як бізнес-партнер мера Судака Володимира Сєрова по ТОВ «СВАБ-Україна».

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Аква-Єко», яке пропонувало виконати роботи на 0,003% дорожче. Засновниками ТОВ «Аква-Єко» є депутат Судацької міськради від Партії регіонів Володимир Решетніков та ТОВ «Трансінвест», засноване депутатом ВР Криму від Партії регіонів Анатолієм Синюком та дружиною народного депутата від Партії регіонів Бориса Дейча Жанною Дейч.

Борис Дейч балотується в народні депутати по мажоритарному округу № 8 (Судак, Білогірський, Нижньогірський, Совєтський, частина Сімферопольського району) від Партії регіонів.