Тюремники розіграли 17 мільйонів на житло між Емілем та Ромео
18.09.2012   //  

Управління капітального будівництва та розвитку Державної пенітенціарної служби України 12 вересня за результатами тендеру уклало з ПАТ «Куряжський домобудівельний комплекс» угоду на будівництво житлового будинку в с.Подвірки Харківської області. Вартість угоди склала 17,04 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Будинок для тюремників матиме 70 квартир на п’ять поверхів. Біля будинку також влаштують дитячий майданчик, насадять каштанів і лип, бузкових і трояндових кущів, засіють газон.

Будівництво фінансується з державного бюджету і має бути завершене до 28 грудня 2012 р.

Основним власником ПАТ «Куряжський домобудівельний комплекс» є депутат Харківської облради від Партії регіонів Емiль Тер-Степанян. З 2010 р. фірма отримала підрядів на 69,53 млн грн., усі в Харківській області.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ТОВ «ЛТ». Засновником цієї компаніє є Ромео Алексанян, відомий як заступник гендиректора «Куряжського ДБК». Окрім того обидві вищезгадані компанії зареєстровані за однією адресою: Харківський район, смт.Пісочин, вул.Кільцева, 41.