Каськів замовив Паніотто привабливість регіонів за 600 тисяч
18.09.2012   //  

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України 5 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Київський міжнародний інститут соціології ЛТД» на комплексної оцінки стану інвестиційного клімату регіонів України, вимірювання їх інвестиційної привабливості. Вартість угоди склала 600 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

КМІС має до 1 грудня провести дослідження, метою якого є визначення інвестиційного потенціалу, ризиків, можливостей та перешкод регіонів України. Потрібно проаналізувати офіційну статистичну інфіормацію, в кожному регіоні потрібно провести інтерв’ю з діючими інвесторами, представниками бізнес-асоціацій, інвесткомпаній, регіональної влади. Кількість опитуваних не повідомляється.

Методологія дослідження, а також перелік експертів та компаній інвесторів для опитування має бути погодженим з Держінвестпроектом.

Нагадаємо, минулого року агентство Владислава Каськіва замовило агенції «Вірна лінія» аналогічне дослідження вартістю 587 тис грн. Тоді Держінвестпроект також надавав соціологам списки експертів і підприємців разом з їх контактами та «листами підтримки» і офіційною статистикою для аналізу.

Засновниками ТОВ «Київський міжнародний інститут соціології ЛТД» є Володимир Паніотто, Валерій і Володимир Хмелько, Наталя Харченко, Тетяна Пясковська.