В перинатальний центр замовили устаткування на 18 мільйонів
14.09.2012   //  

КРУ «Клінічне територіальне медичне об’єднання «Університетська клініка» (вул. Семашко,8, Сімферопіль) 5 вересня за результатами попередньої кваліфікації учасників уклала низку договорів на придбання медичних устаткування та меблів на суму 17,83 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Усі замовлення фінансуються з державного бюджету і мають бути доставлені до кінця цього року.

ТОВ «Мед-Інвест» отримає 13,47 млн грн. за медичне устаткування. Зокрема в клініку придбають набори для реанімації новонароджених та відкриті реанімаційні системі для їх виходжування, апарати УЗД і штучної вентиляції легенів, фетальні монітори та ін.  Ще на 1,36 млн грн. фірмі замовили меблів: операційні столи, госпітальні ліжка, медичні каталки й пологові ліжка-трансформатори.

Також у ТОВ «Сінергус» придбано пересувний рентгенівський апарат з пересувною стійкою для вертикальних знімків за 344 тис грн. та світильники операційні та оглядові світильники за 656 тис грн.

Ще 2 млн грн отримає Республіканське підприємство «Крим-Медтехніка» – у нього замовили пересувну діагностичну рентгенівську систему 1,5 млн грн. та систему за для проведення ендоскопічних досліджень та малоінвазивних оперативних втручань за 0,5 млн грн.

З врахуванням цих закупівель за останній рік «Університетська клініка» придбала медичне устаткування та препарати на 70,85 млн грн. Ще 28,72 млн грн. було виділено на капітальний ремонт клінічного містечка.