Головний «регіонал» Ясинуватої і Русаченко за 15 мільйонів знову візьмуться за каналізацію
14.09.2012   //  

Відділ капітального будівництва Ясинуватської міськради Донецької області 12 вересня уклав угоду з СП «Агроспецмонтажник» на реконструкцію очисних каналізаційних споруд міста Ясинувата. Вартість угоди склала 15,52 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за неконкурентною процедурою «закупівля в одного учасника», оскільки теперішнє замовлення є продовженням розпочатого ще в 1999 р.  будівництва другого і третього пускових комплексів очисних каналізаційних споруд. Попередні замовлення на цьому об’єкті виконував «Агроспецмонтажник», фірма має там будівельну площадку, необхідні машини та механізми. Коригування проектно-кошторисної документації й залучення додаткових коштів пояснюють тим, що «у зв′язку з обмеженим фінансуванням і з затягуванням незавершеного будівництва виникли додаткові роботи: вийшли зі строю хлораторна, біофільтри».

Роботи фінансуються за кошти екологічного фонду обласного бюджету і мають бути завершені до кінця цього року.

Власником СП «Агроспецмонтажник»  є ТБК «Трансбудсервіс», серед засновників котрого є голова Ясинуватської міської організації Партії регіонів Михайло Бештанко та Раїса Русаченко. Мером міста Ясинувата сьогодні є Олександр Русаченко.

За останній рік «Агроспецмонтажник»  отримав підрядів на 83,84 млн грн., усі в Донецькій області.