«Регіонал» за 11 мільйонів відремонтує школу на окрузі нардепа-«регіонала»
13.09.2012   //  

Управління освіти Миколаївської міськради 30 серпня за результатами тендеру уклало з ТОВ «Светар-ТВ» угоду на капітальний ремонт дитячого садка  №143 за адресою вул.Червоних Майовщиків, 5-в у місті Миколаєві. Вартість угоди склала 10,96 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено заміну комунікацій, ремонт підлоги, вікон, дверей, даху, вітража головного входу, будівництво тіньових навісів на дитячих групових ділянках, встановлення нової металевої огорожі та благоустрій території. Ремонт робитимуть за кошти місцевих бюджетів, завершити роботи повинні до кінця наступного року.

Засновниками ТОВ «Светар-ТВ» зі статутним капіталом 5 тис грн. є Василь Тетерін і В’ячеслав Піляк, голова районної Ленінської організації Партії регіонів. З урахуванням цієї закупівлі з кінця 2009 року фірма отримала підрядів на 22,15 млн грн., усі в Миколаївській області.

Окрім ТОВ «Светар-ТВ» у конкурсі брали учать ще чотири компанії. Пропозиція ТОВ «Антарес-буд» була нижчою на 484 тис грн. Однак заявка була відхилена через неналежне оформлення деяких документів та заниження ціни конкурсної пропозиції, пов’язане з не включенням у окремих видах робіт вартості будівельних матеріалів. Пропозиції ще двох учасників відхилені через неналежні оформлення документів та розрахунок кошторису.

Вулиця Червоних Майовщиків, на котрій знаходиться дитячий садок, розташована у Заводському районі міста Миколаєва. Цей район належить 127-му виборчому округу, за котрим балотується чинний народний депутат від Партії регіонів  Володимир Наконечний.