Міноборони розмістило свій піар на телеканалі Порошенка по тисячі гривень за хвилину
12.09.2012   //  

Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України 31 серпня уклала угоду з ТОВ «Рекламна агенція «ТВ-комерц груп» на розміщення телепрограми «ДМБ» в ефірі загальнонаціонального телеканала. Вартість угоди склала 361 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено розміщення 20-хвилинної програми раз на тиждень в вересні-грудні. Відтак вартість розміщення становила близько 20 тис грн. за один випуск, або 1 тис грн. за хвилину.

Програма «ДМБ», в якій розповідається про успіхи української армії, наразі виходить на «5 каналі» Петра Порошенка. Рекламна агенція «ТВ-комерц груп» знаходиться на території заводу «Ленінська кузня» по вул. Електриків, 26, де також знаходиться «5 канал».

Ціна на розміщення програми про армію нижче від розцінок на передвиборчу рекламу на «5 каналі», яка коштує 2,7-8,3 тис грн. в залежності від часу розміщення.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки Міноборони двічі відміняло відкриті торги через відсутність бажаючих брати участь в тендері.