Як Янукович підставив Колеснікова
11.09.2012   //  

Щось Борису Вікторовичу останнім часом не щастить. Ну, а разом із ним і його підлеглим.

Коли у червні «Наші гроші»  здивувались викинутими 70 мільйонами гривень на невелику дорогу до місць полювання Януковича у Сухолуччі, відомство Колеснікова миттєво відреагувало прес-релізом.

У ньому бадьоро розповідалось про селян, які будуть цією дорогою возити врожай, дітей, що добиратимуться до таборів і, що особливо розчулювало – киян, котрі «користуються найменшою нагодою відпочити на мальовничих берегах Київського водосховища» (цитата).

І раптом сталась «отака фігня, малята» (с). Київська облрада віддала практично всю територію Дніпровсько-тетерівського лісгоспу, тобто 30 000 гектарів, «любим друзям» президента, а якщо точніше сказати – то йому самому. Дороги в подарунок включено.

Ми все оце чекали наступного прес-релізу. Бо хоча сезон і закінчився, але ж існують серед киян любителі осінніх і зимових «мальовничих берегів Канівського водосховища».  Як їм тепер, моржам неприкаянним?

Неясно. Бо мовчать Мінінфрастуктури і ввірений їй Укравтодор. А це неправильно. Бо приїдуть зимою моржі до своїх ополонок, а їх зустрінуть державні джипи з приватною охороною.

Треба бодай застережні таблички якісь на в’їздах поставити. Пропонуємо, до речі, свій варіант – так, щоб фарби багато не витрачати. Отак, здається непогано буде: «Кесареву-кесареве, а моржам – моржовий».

Блог від:  Олексій Шалайський