Рекламні турне клерків Табачника за 4 мільйони проведе партнер продюсера Руслани
10.09.2012   //  

ДП «Інформаційно-іміджевий центр» Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України 3 вересня за результатами тендеру уклало угоди з ТОВ «Євромедіа Компані» на проведення рекламних заходів за кордоном вартістю 3,78 млн грн. Про це повідомляється  в «Віснику державних закупівель».

За виділені гроші потрібно восени провести в Казахстані, Азербайджані або Білорусі шість заходів щодо презентації системи освіти України, а також конференції для ЗМІ. Також передбачена участь у виставці в Пекіні в рамках освітніх виставок «China Education EXPO 2012», присвячених презентації іноземних вищих навчальних закладів за участі двох вузів України.

Засновником ТОВ «Євромедіа Компані» є Павло Грицак, відомий як виконавчий продюсер конкурсу «Євробачення-2005». Він також є бізнес-партнером Олександра Ксенофонтова (ТОВ «Шоутайм») – чоловіка і продюсера співачки Руслани Лижичко.

Після призначення Дмитра Табачника міністром освіти держпідприємство «Інформаційно-іміджевий центр» почало проводити перші тендери на рекламу української освіти, роздавши за два роки підряди на загальну суму 21,43  млн грн. Третину з цієї суми в 2010 році отримала благодійна організація «Місія «Україна-Відома». В той час держпідприємство і благодійний фонд одночасно очолювала Ірина Гагаріна. В лютому 2012 року «Інформаційно-іміджевий центр» очолила Вікторія Сергієнко, бізнес-партнерка Гагаріної по ТОВ «Ерудит-принт».