Син екс-глави облавтодору заробив на дніпропетровських дорогах вже 1,7 мільярда
07.09.2012   //  

Департамент комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міськради 30 серпня за результатами тендеру уклав з ТОВ «Українсько-Польське підприємство з ІІ «УПС» угоду на капітальний ремонт вул. набережної Заводської в м. Дніпропетровську. Вартість угоди склала 73,93 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Які саме роботи здійснять невідомо, оскільки технічне завдання на сайті «ВДЗ» відсутнє. Ремонт робитимуть за кошти міського бюджету. Закінчити повинні до кінця цього року.

Єдиним конкурентом «УПС» на торгах було ТОВ «Дорожнє управління «Спецавтодор» – компанія зі статутним фондом 1 тис грн. заснована Тетяною Лебедєвою та Єдуардом Легким.

Єдиним засновником і керівником ТОВ «Українсько-Польське підприємство з ІІ «УПС» зі статутним капіталом 10 тис грн. є Тарас Палій, син колишнього генерального директора ДП «Дніпропетровський облавтодор». Від початку 2008 р. фірма Палія виграла тендери на загальну суму 1,70 млрд грн., усі підряди – в Дніпропетровській області.