Ремонт севастопольського театру коштує вже 20 мільйонів
04.09.2012   //  

Управління капітального будівництва Севастопольської міськдержадміністрації 23 серпня за результатами тендеру уклало з ТОВ «Фундамент» договір на здійснення будівельно-монтажних робіт по реконструкції театру ім.Луначарського. Вартість угоди склала 12,56 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Реконструкція буде проходити в три етапи: підготовчий, основний і благоустрій території. В театрі планують посилити фундамент і стіни підвалу двосторонніми|двобічними| монолітними залізобетонними  «сорочками», гідроізолювати фундамент, підвал, цокольний поверх та терасу, підвищити сейсмостійкість. Крім того замінять підлогу, реконструюють санвузли й поставлять в них нове устаткування.

Самі ремонтні роботи розпочали ще до підписання угоди. 13 серпня під час вистави мало не на голови акторам обвалився освітлювальний пристрій, за три дні по тому театр закрили на ремонт і на момент договору вже провели підготовчі роботи, демонтували освітлення й глядацькі крісла.

Реконструкцію мають завершити до кінця наступного року.

Засновниками ТОВ «Фундамент» є кияни Олександр Стеріопоілов, Катерина Чепурна і Микола Феник.

Ремонтні роботи для театру почали замовляти в грудні 2011 року. З врахуванням останньої закупівлі вартість укладених угод на постачання обладнання та безпосередньо ремонтні роботи становить вже 19,76 млн грн.