На виборчий округ «регіонала»-залізничника теж завезуть дитмайданчики
31.08.2012   //  

Відділ освіти Куп’янської міськради Харківської області 20 серпня за результатами тендеру уклав з ТОВ «Центр дитячого та спортивного обладнання» угоду на придбання дитячих ігрових майданчиків загальною вартістю 429 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Кожен з трьох комплексів вартістю 143 тисячі кожен має складатися з восьми башт з містками й переходами, трьох гірок, павутини для лазіння і т.д. Майданчики мають встановити впродовж серпня-вересня на території дитсадків  № 4 і №15 (смт. Ківшарівка м. Круп’янськ) та на території гімназії № 3 (сел. Куп’янськ – Вузловий).

Також ігровий майданчик за 175 тис грн. придбав відділ освіти Ізюмської міськради. Відповідну угоду було укладено з підприємцем Масаловим О.П.

Ізюм і Круп’янськ входять до 177 виборчого округу, за яким балотується Віктор Остапчук –депутат Харківської облради від Партії регіонів, начальник «Південної залізниці».

Нагадаємо, ігрові майданчики на 492 тис грн. придбав відділи освіти Первомайського виконкому. По округу в Первомайську балотується брат губернатора Дмитро Добкін.