На округ Добкіна-молодшого докупили ще дитячих майданчиків на півмільйона
30.08.2012   //  

Дмитро Добкін дарує дитячий майданчику виборцям смт Савинці. Фото з сайту Харківської облради.

Відділи освіти Первомайського виконкому Харківської області 20 серпня за результатами тендерів уклали угоди на придбання дитячих ігрових майданчиків на загальну суму 492 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

П’ять дитмайданчиків по 98 тис грн. за штуку придбають у ТОВ «Зеррингер систем технолоджи». Кожен майданчик має містити ігровий комплекс (чотири башти, гірки, гімнастична стінка), спортивного комплексу (руколаз, шведська стінка кільця) каруселі, двох гойдалок,  пісочниці, турніка та трьох паркових лавок.

Встановити майданчики повинні до кінця вересня у м.Первомайський. Засновником харківської фірми ТОВ «Зеррингер систем технолоджи» є Сергій Мельничеко.

У квітні цього року Департамент житлового господарства Харківської міськради придбав 581 комплект дитячих гральних та спортивних майданчиків на загальну суму 14,63 млн грн. Комплекси мали встановити на прибудинкових територіях комунальної власності, будинків ЖБК, ЖК, ОСББ та приватного сектору.

У липні дитячі ігрові майданчики почали встановлювати зокрема у населених пунктах Первомайського та Балаклійського районів під час передвиборчих візитів Дмитра Добкіна – молодшого брата губернатора Харківщини Михайла Добкіна. Ці райони входять до округу №178, за котрим і балотується на прийдешніх виборах Дмитро Добкін.