- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Син Генпрокурора приніс на свій округ покращення комуналки на 8 мільйонів

Токмацька райдержадміністрація Запорізької області, управління комунального господарства і КП «Контакт» Токмацької міськради 10-20 серпня за результатами тендерів уклали низку угод з ТОВ «Запорожский коксохимремонт» на ремонт об’єктів комунальної сфери на загальну суму 8,36 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Капітальний ремонт покрівель житлового фонду у м.Токмак коштуватиме 2,22 млн грн., капітальний ремонт тротуарів у місті Токмак – 1,04 млн грн., капітальний ремонт зовнішнього освітлення в місті Токмак з використанням енергозберігаючих технологій – 1,31 млн грн. Ще 3,80 млн грн. коштуватиме реконструкція мереж водопостачання м.Молочанськ.

Всі роботи потрібно виконати до кінця цього року на гроші, виділені з державного бюджету.

По мажоритарному округу з центром в Токмаку від Партії регіонів балотується син Генерального прокурора народний депутат Артем Пшонка.

До цих закупівель, з середини 2008 року до середини 2012 року, органи влади Токмака провели тендери на будівельні роботи в районі та райцентрі на загальну суму 4,63 млн грн. Це вдвічі менше, ніж замовлено протягом десяти днів напередодні парламентських виборів, які відбудуться наприкінці жовтня.

Єдиним конкурентом «Запорожского коксохимремонта» було ТОВ «Будівельна компанія «Перша Черноморська». Ці компанії, зареєстровані на мешканців Харківщини, є регулярними переможцями торгів в системі «Нафтогазу України». Спроби запорізьких компаній взяти участь в тендерах завершались відхиленням пропозицій через претензії до наявності довідок, їх оформлення, тощо. При цьому всі відхилені пропозиції були на 10-20% дешевшими, ніж пропозиції «Запорожского коксохимремонта».