Генпрокуратура видала на оптимізацію сайту ще 400 тисяч гривень
07.08.2012   //  

Генеральна прокуратура України 31 липня уклало угоду з ТОВ «Веб-Формат» на супроводження інтернет-порталу ГПУ та веб-сайтів обласних прокуратур вартістю 400 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Окрім послуг з технічного супроводу існуючого сайту ГПУ передбачено створення та впровадження макетів дизайну для регіональних сайтів, розробку модуля «Фотогалерея», а саме можливість створення фотогалерей та завантаження більше ніж одного файлу, створення навігаційного модуля для сторінки «Державні органи в Інтернеті» (реалізація швидкого та зрозумілого навігаційного пошуку необхідного посилання), оптимізацію модуля «Статистика», оптимізацію роботи модуля у БД, впровадження нового програвача відео, реалізацію можливості дублювання новин у інші рубрики.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки ТОВ «Веб-формат» надає Генпрокуратурі послуги з супроводження сайту 2010 році. Ця компанія в 2011 році отримала авторські права на комп’ютерну програму Web Logic Publishing, за допомогою якої було створено сайт прокуратури, від  ВАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк.». Тому Генпрокуратура посилається на неможливість найму іншого виконавця робіт.

Нагадаємо, в 2011 році ГПУ замовило «Веб-Формату» роботи з модернізації сайту на суму 1,10 млн грн.