Рідна фірма заступника Добкіна «чесно» отримала 10 мільйонів на спортзал в Вовчанську
06.08.2012   //  

Управління капітального будівництва Харківської облдержадміністрації 6 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Строй Інжінірінг Девелопмент» на будівництво багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу в м.Вовчанську вартістю 9,51 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

На момент створення фірми в 2006 році до складу засновників входив Євген Савін, якого в 2010 році призначили заступником голови Харківської облдержадміністрації. Його частку в компанії тоді було перереєстровано на Вікторію Савіну. Вона, а також Олександр Спесивий, Юрій Деркачов і Ігор Дакалін входили до складу засновників «Строй Інжінірінг Девелопмент» до квітня 2011 року, згодом компанію було перереєстровано на Петра Журбу. Саме з того моменту компанія почала вигравати тендери, отримавши будівельні підряди в Харківській області на 39,01 млн грн.

На тендерах постійними конкурентами «Строй Інжінірінг Девелопмент» є або ПП «Кварц М», або ТОВ «Технічна компанія «Нео», чиїми засновниками нині є вищезгадані Спесивий, Деркачов, Дакалін і Савіна.